Naar InhoudAndré Heijstek

Auteur op IMfacts

André Heijstek
Titel: André Heijstek
Naam: Andre Heijstek
Vak: Informatie en ICT Manager
Rol: Adviseur verbetering binnen IT projecten
Bedrijf: Improvement Focus
Locatie: Marga Klompestraat 23
2805 CZ
Gouda
Website: http://www.improvementfocus.com
E-Mail:

Mijn naam is André Heijstek. Ik heb de laatste 20 jaar in diverse functies binnen software ontwikkeling gewerkt: als software ontwikkelaar, projectleider, afdelingsmanager, kwaliteitsmanager en consultant. Ik heb voor grote en kleine organisaties gewerkt, in diverse landen.

Artikelen door Andre Heijstek op IMfacts

Ervaring

De laatste jaren heb ik een passie voor Agile en Scrum ontwikkeld en ben ik vooral actief in het invoeren van Agile/Scrum, het geven van trainingen het leiden van Scrum teams. Ik ben formeel gecertificeerd als CMMI Trainer en Lead Appraiser en Scrum Master.

Veranderproject.nl

Verder ben ik één van de drie initiatiefnemers van het initiatief veranderproject.nl. Samen met Ben Linders en Michel Verweij deel ik onze kennis en ervaring over projectmatig veranderen. We vertellen o.a. waarin veranderprojecten verschillen van andere projecten, het belang van leiderschap en management bij verandering. Vragen die ons bezig houden zijn b.v. hoe baken je een verandering af, hoe manage je succesvolle implementatie van de verandering, en hoe houd je de stakeholders betrokken gedurende het traject?

Bezoek Website Auteur

Andre Heijstek

  • Andre Heijstek André heeft de laatste 20 jaar in diverse functies binnen software ontwikkeling gewerkt, heeft de laatste jaren een passie voor Agile en Scrum ontwikkeld en is gecertificeerd CMMI Trainer en Lead Appraiser en Scrum Master.
  • Andre Heijstek

Andre Heijstek op Twitter

ImproveFocus: RT @andreheijstek: Diverse opleidingen toegevoegd op mijn website. Met name diverse opleidingen rond #verandermanagement #organiseren ht ...

ImproveFocus: My week on twitter: 2 new followers. Via: http://t.co/MX7tKxXS

ImproveFocus: Interesse in een #Scrum training? 30 en 31 oktober van 16:00 - 21:30. Laat even weten als het wat voor je is!

ImproveFocus: RT @jurgenappelo: Published... Nonviolent Communication (Stop It!) http://t.co/g2txBkYe #NVC #change

ImproveFocus: RT @NielsTalens: Dear people outside the team:Velocity is not for you. It is a tool for us to elim. waste. We use it to keep planning ju ...