Naar InhoudMartijn de Haan

Auteur op IMfacts

Martijn de Haan
Titel: Martijn de Haan
Naam: Martijn de Haan
Vak: Testmanagement
Rol: Test Manager
Bedrijf: Deloitte Consulting - System Integration / Technology
Locatie: Omgeving Amsterdam / Randstad
Website: http://www.martijndehaan.nl
E-Mail:

Martijn de Haan is Manager bij Deloitte Consulting en werkzaam als Test manager voor diverse klanten. Zijn specialiteit is het combineren van IT kennis en test expertise. Die technische kennis maakt het mogelijk om problemen met test omgevingen te managen.

Artikelen door Martijn de Haan op IMfacts

Martijn heeft meer dan 12 jaar werkervaring in ICT projecten in rollen als Test manager, team lead van (offshore) delivery, applicatie architect en developer. Martijn is gecertificeerd TMap Next Advanced/ Test manager.

Werkt bij: Deloitte Consulting - System Integration / Technology

Bij Deloitte Consulting is Martijn werkzaam in de System Integration service line, een groep technische consultants die veel ervaring hebben met het snel integreren en testen van complexe software systemen. De consultants binnen System Integration nemen vaak de leidende rol binnen complexe projecten met harde deadlines.

Blogt over: QA en Test management

Op IMfacts zal Martijn bloggen over zijn ervaring met QA en Test management. Test omgevingen vormen vaak een probleem voor test trajecten. Hiervoor is de combinatie van technische kennis en test expertise van belang. Verder is er vaak heel wat nodig om een systeem door de beheer organisatie geaccepteerd te krijgen. Dit en nog veel meer zullen onderwerpen zijn waarover Martijn zijn ervaring gaat delen.

Bezoek Website Auteur

Martijn de Haan

  • Martijn de Haan Martijn de Haan is Manager bij Deloitte Consulting en werkzaam als Test manager voor diverse klanten. Zijn specialiteit is het combineren van IT kennis en test expertise. Die technische kennis maakt het mogelijk om problemen met test omgevingen te managen.
  • Martijn de Haan