Naar InhoudMichel Verweij

Auteur op IMfacts

Michel Verweij
Titel: Michel Verweij
Naam: Michel Verweij
Vak: Informatie en ICT Manager
Rol: Organizational Change Manager
Bedrijf: Michel Verweij Consultancy
Locatie: Ed Hornikweg 7
1628 VA
Hoorn (NH)
Website: http://www.michelverweijconsultancy.nl/
E-Mail:
Telefoonnummer: +31 6 49 362 301

Mijn naam is Michel Verweij. Ik werk als consultant, namens Michel Verweij Consultancy, voor veranderprojecten, of programma’s zo u wilt. Voor uw verandering, daar zijn wij voor. Uw visie omzetten in een blijvende realiteit. Wij helpen u bij de vertaling van uw visie naar benodigde aanpassingen in uw organisatie infrastructuur en in de sociale infrastructuur.

Artikelen door Michel Verweij op IMfacts

Veranderen

Wij helpen onderzoeken naar de root cause van problemen of blokkades voor verandering. Tezamen met u zoeken wij een optimale aanpak om uw verandering binnen grenzen van tijd en geld te realiseren.

Specialisaties

Eventuele gaps in uw organisatie in kennis van projectmanagement, procesmanagement, CMMI, testmanagement, verandermanagement en bedrijfskunde kunnen wij voor u overbruggen.

Aanpak

Wij begeleiden de verandering in alle geledingen van uw organisatie en dragen zorg voor de benodigde support om alle betrokkenen te begeleiden bij hun weg naar betekenisvolle verandering. Onze aanpak is er op gericht om door verbinding het eigenaarschap van de verandering bij uw werkvloer te implementeren.

Onze inspanningen zijn gericht op het bereiken van uw doel.

Veranderproject.nl

Ik ben één van de drie initiatiefnemers van het initiatief Veranderproject.nl. Samen met André Heijstek en Ben Linders deel ik onze kennis en ervaring over projectmatig veranderen. We vertellen o.a. waarin veranderprojecten verschillen van andere projecten, het belang van leiderschap en management bij verandering. Vragen die ons bezig houden zijn b.v. hoe baken je een verandering af, hoe manage je succesvolle implementatie van de verandering, en hoe houd je de stakeholders betrokken gedurende het traject?

Bezoek Website Auteur

Michel Verweij

  • Michel Verweij Michel Verweij is consultant voor veranderprojecten, of programma’s zo u wilt. Ervaren in het omzetten van uw visie in blijvende verandering in uw organisatie en sociale infrastructuur.

Michel Verweij op Twitter

Michel_Verweij: Leiderschap is niet de strepen op je mouw, of het winnen van een debat, maar wat achterblijft bij anderen als jij er niet meer bent.

Michel_Verweij: Gratis introductiecursus verandermanagement, 8 oktober te Amsterdam. http://t.co/zp1zkZaA

Michel_Verweij: Ons verandermanifesto! Om te helpen bij veranderen verkiezen wij vanuit onze ervaringen: http://t.co/SscB1Ogb Reacties gewenst!

Michel_Verweij: Diepgaande verandering van Quinn, topboek dat aanspoort tot persoonlijke verandering. Quote: "Uitmuntendheid is uiteindelijk besmettelijk".

Michel_Verweij: RT @BenLinders: Eerste opzet van manifesto voor verandering gemaakt, past prima als outline voor "Verandering in Zicht" 24-26 sep #veran ...